New jewelry

I onsdags när jag kollade i brevlådan så hittade jag dessa från Project Lush! Beställde hem 3 olika smycken, ett par örhängen, ringar och ett halsband. Blev jättenöjd! Dock råkade jag ta en storlek för liten på ringarna, så de är nästan lite för små.

Titta vad fina de är! Känns nästan lite som förlovningsringar och det var det jag ville. Kanske inte se förlovad ut haha, men tycker verkligen om ringar med stenar. Blir så classy och passar till vilken outfit som helst.

Kände mig tvungen att beställa hem detta då igelkotten var så söt. Har en massa olika halsband med hjärtan och sådant, så jag tänkte att jag skulle testa något annrolunda.

Örhängena har jag på mig och de kommer ni få se lite senare. Gillar dem jättmycket, precis som ringarna är de också väldigt classy. Se till att kika in HÄR för att hitta era favoritsmycken! Kram!

I samarbete med Project Lush

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s