Att få dela livets äventyr

stenis

stenis4

Från bästa resan med klassen – jag, Hanna och Lova 

Läste Lovas inlägg om hennes tankar kring flytten till USA och jag kan inte annat än att hålla med till 100%. Det hon skriver är så sant. Jag är så himla glad över att kunna dela den här upplevelsen med tre av mina absolut närmaste vänner och det känns så overkligt bra! Tror aldrig jag har varit så här glad förut faktiskt. ❤

I tisdags fick jag the call. Vill få det att låta lite dramatiskt men fick inte till det så bra hehe.. Nej men i tisdags hade jag ett missat samtal från någon som jag i lugn och ro ringde upp och (för min del väldigt oväntat) så svarade en tjej från EF som sa att hon hade försökt nå mig. Blev väldigt nervös, som jag alltid blir under sådana här omständigheter, men blev väldigt glad av det hon sa. Hon berättade för mig att de väldigt gärna ville att jag skulle åka med dem till USA och att jag blivit antagen till deras highschool-program. Blev verkligen överlycklig! Kanske inte skrivit det förut, men det är inte riktigt säkert att man får åka även om man anmäler sig. EF antar en om de känner att man passar för programmet och enligt dem så gör jag det(!!). Där och då blev det klart att jag skulle få dela livets äventyr med mina tre bästa vänner. Ser så mycket fram emot alla tagg-kvällar, planeringsdagar, packningsdagar, shoppingrundor osv. Vill spola fram tiden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s