För att visa min uppskattning

img_9659.jpg img_9660.jpg img_9656.jpg img_9658.jpg

Igår fick jag hem ett paket från Jane Kønig med två riktigt fina armband från deras nya love tags- kollektion. Beställde hem ett i rodierat silver och ett i sterling silver med hjärtan på båda och åh vad positivt överraskad jag blev! De är verkligen jättesöta och passar till allt. “Lovetag är ett enkelt smycke som gömmer en kärleksförklaring, som är både privat och hemlighetsfull. Bokstäverna kan symbolisera en unik förbindelse med en kär vän, ett syskon eller en nära väninna.” Så beskriver Jane Kønig smyckena och jag tycker att det är ett jättefint budskap bakom det hela. Kärlek är ju trots allt det viktigaste vi har. ❤

Jag beställde hem ett till mig och ett till min fina mamma för att visa min uppskattning till henne. Hon gör så mycket för mig och jag skulle verkligen inte vara den jag är idag utan henne. Om du läser detta mamma, jag älskar dig! Eftersom jag beställde hem två likadana så blir det liksom som en liten connection mellan oss två och jag tycker verkligen att detta är den perfekta presenten till födelsedagar, namnsdagar, morsdag, julafton osv. Verkligen en fin gåva! Om ni också vill visa lite extra kärlek till någon, se till att gå in HÄR så hittar ni alla deras fina smycken. Ta hand om er, kram!

I samarbete med Jane Kønig

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s