Justin Bieber

Alltså woow! Det var så himla kul att få se Justin igår, han är ju verkligen så sjukt duktig! Måste dock säga att jag inte hade 100% koll på texten till alla låtar, men det gjorde ingenting. Det var riktigt bra ändå. Dock (som det alltid är) så skrek ju alla extremt högt så jag fick typ temporär tinnitus ett tag haha, men kan förstå alla småtjejer som såg honom första gången. När jag gjorde det så var jag också helt överlycklig. Nu var det bästa att få höra alla hans låtar tycker jag och allra bäst var de han gjorde akustiskt. Cold Water bland annat.

Ni som ska dit ikväll, ni kommer ha det riktigt bra! Ni ska vara  taggade! Ha de bäst, kraam!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s