To do-list

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Oftast när jag gör ”att göra-listor” brukar det handla mycket om skolarbeten som ska in och möten som jag ska gå på. Nu har jag dock en massa annat kul som ska göras som jag tänkte dela med mig av. Dels för att jag ska komma ihåg allt och dels för att det kanske ger er en liten inblick i min vardag just nu.

 • Gå på intervju med EF
  En jättesnäll tjej som heter Felicia ringde mig igår och bokade in ett möte med mig och mina föräldrar på måndag, så jag är riktigt taggad! Då ska vi ha den första intervjun angående mitt high school-år.
 • Boka tåg till Stockholm
  Måste göras ASAP! Ska åka dit (!)imorgon och gå på Justins konsert och har ännu inte fixat tågbiljetter. Känns lite risky haha, men det löser sig.
 • Ha ett möte med banken
  Kanske den jobbigaste punkten av de alla. Behöver verkligen få ordning på min ekonomi och speciellt nu inför nästa höst då måste jag ha en del pengar att använda där borta. Måste fixa ett sparande helt enkelt. Dock lite svårt att gå dit när man är under 18, så det måste jag lösa på något sätt. Vet ni?
 • Möte med DJEF
  Något jag är riktigt taggad inför! Kommer hända en hel del och jag är riktigt nyfiken på vad som har planerats. Vet inte vilken dag det blir, men någon gång snart hoppas jag!
 • Färdigställa min application
  Måste inte göras precis just nu, men vore väldigt skönt att bli klar så att hela processen med att hitta värdfamilj går snabbare. Är inte så tålmodig av mig haha… Måste även kontakta SYVen för att fylla i en massa blanketter om att jag kommer ta ett års paus. Lots to do helt enkelt, men det är det värt!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s