Purple jumpsuit

Kolla vad fina bilderna som Lova och jag tog vid slottet blev! Gillar bakgrunden jättemycket, neutrala färger blir liksom alltid bra.

Idag har jag fikat med Evelina och Madde en stund, innan jag gick och tränade. Så härliga tjejer, riktigt kul att vi går på samma skola! Evelina funderar även på att byta till min klass, hoppas på att det löser sig! Skulle vara jättekul! Somsagt så var jag även och invigde mitt gymkort idag med Elvin i ca 1 h. Sprang mestadels, men körde även ben. Kommer ha grov träningsvärk imorgon! Är liksom så ovan, haha..

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon serie innan jag ska sova. Teknisfighten imorgon på skolan, vilket är en tävling alla klasser deltar i och vi ska lätt vinna! Ha det bra, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s