Concrete

img_9452.jpg

Tights – HÄR  / Jacka – HÄR (liknande) / Skor – HÄR

Åh herregud vilken hektiskt dag det har varit! Vet inte ens om ni vill veta, men ni får kortversionen. Efter skolan kom jag hem, ringde tandläkaren och EF för att fixa min intervju. Strax efter det fick jag ett mail med inloggningsuppgifter till ”My EF” där jag fyllde i en enkät. Helt plötsligt började datorn krångla, så jag fick återställa hela den och självklart lyckades jag förstöra något. Long story short så hann jag och Maria från apple-supporten bli bästa vänner innan allt löste sig.

Har även fått mitt gymkort idag! YAY! Vi alla från DJEF träffades och så fick vi dem. Gymmet har verkligen uppgraderats sedan jag var där senast. Så sjukt fint! ÖKK kommer nog bli mitt andra hem framöver! Hann även knäppa några bilder innan ÖSK-matchen började. Supporter som jag är så var jag tvungen att gå dit och kolla. Inte riktigt värt det dock, seg match tyvärr som slutade 2-2.

Hoppas ni har haft en bra dag! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s