Cardio with my love

Både Lova och jag sa det när vi tog dessa bilderna, att herregud vad fint vårt land är egentligen. Så fin miljö, nästan bara i Sverige man kan hitta så här fina platser mitt i stan. Ultimata träningsplatsen!

Hit cyklade vi idag efter att vi hade fotat och filmat litegrann och körde lite cardio i backarna. Så skönt! Har inte tränat utomhus på detta sättet på länge, men det ska jag definitivt fortsätta med! Förresten så fick jag veta en helt sjukt rolig grej idag! Har gråtit glädjetårar i typ flera timmar nu haha, berättar imorgon! Överlycklig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s