Behöver motivation

Ni som har sett Q/A-videon jag gjorde med Jonna (HÄR) kanske vet att jag älskar Katy Perry och för er som inte har sett den – now you know. Har ända sedan 6an-7an tyckt att hon är grym, inte bara hennes låter, men också hon som person. Så inspirerande! Många av er har nog hört hennes senaste låt ”Rise”, men vill verkligen dela den här ändå. Texten är så fin! Träffar mig verkligen rakt in i hjärtat och speciellt nu när jag känner att jag behöver extra motivation.

Mycket just nu som händer, både bra och dåligt, samtidigt som jag måste hålla bloggen uppdaterad, jobba, träna och träffa kompisar. Klagar absolut inte, älskar mitt liv, men jag är människa precis som alla andra. Ibland känns saker lite jobbigare än annars. I detta fallet bara småsaker som jag själv förstorar upp i huvudet. Brukar glömma bort det ganska snabbt och fokusera på allt det bra, så jag hoppas att det inte är så långvarigt. Känner ni igen er? Och i sådana fall, hur gör ni för att må bättre? 

Annonser

One thought on “Behöver motivation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s