Kvällspass

Var nyss ute på ett kvällspass i det fina vädret och ska nu ta en dusch och svara på lite mail innan Top Model börjar. Har en hel del kul inom träningen att se fram emot, bland annat så kommer träningsgarderoben uppdateras rejält snart och gymmandet ska jag återuppta så fort jag får mitt nya kort. Taggad! Sprang ca 2,5 km och sedan körde jag lite styrka. Riktigt skönt! Här är styrkeschemat jag körde om ni vill se:

  • Plankan – 60 sek
  • Stepups – 60 sek
  • Knäböj – 60 sek
  • Mountain climbers – 30 sek
  • Jumping jacks – 30 sek

Gjorde alltihop 3 gånger med 15 sekunders vila mellan alla övningar. Lär kännas imorgon! Har redan träningsvärk i benen och jag tänker köra detta så ofta jag kan för att sedan kunna öka på antalet övningar och sekunder. Ska visa er min favoritvideo på youtube någon gång också, det är en killer butt work out på bara 5 minuter, men som gör underverk! Riktigt grym och sviiinjobbig verkligen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s