Just booked a flight

green riga-5

Bokade nyss flygbiljetter till Tyskland (Hamburg) över höstlovet! Ska bli så kul att träffa min familj som bor där, längtar efter de så mycket! Åker dit den 31a Oktober och kommer hem igen 5e November, så jag blir kvar i 6 dagar. Yay! Är så himla tacksam över att jag kan åka dit såpass ofta som jag gör eftersom jag då får träffa mina småkusiner väldigt mycket oftare än jag hade gjort annars. Betyder massor! Ska även försöka få min mosters man att hjälpa mig lite med matten också haha, man måste ju liksom utnyttja andras kunskap då och då 😉

Förresten kommer ni nog förmodligen också få se en ny design här snart. Tycker att det är dags att ta tag i detta nu, då jag länge haft planer på att förändra saker. Ska mobil-anpassa headern och lite sådant bland annat. Tror ni kommer gilla det, hoppas på att det blir riktigt bra! Har försökt fixa litegrann nu ikväll utan framgång, fick bekräftat för mig idag att jag inte är så teknisk som jag tror att jag är, så får ta en sväng till kontoret.Nu ska jag istället slå mig ner i soffan och kolla på Sverige-Ryssland. Heja Tre Kronor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s