Off we go

img_0303.jpg img_0304.jpg img_0310.jpg img_0305.jpg img_0311.jpg img_0309.jpg

Runt 15 klev vi på båten och nu har vi åkt i drygt 2,5 h. Så mysigt att se ut över skärgården och bara ta det lugnt, har längtat så efter denna resan! Nu ska iväg och äta buffé så jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och berätta lite. Imorgon ska vi ut på sightseeing i Riga och förmodligen shoppa lite, som jag skrev igår. Ska bli jättekul verkligen! Igår fick jag även ett jätteroligt samtal av David på DJEF som hade jättebra nyheter. Är så taggad inför vad hösten har att erbjuda nu, har en massa kul som jag kommer att berätta allt eftersom. Känns som att allt håller på att dra igång på riktigt nu! Så tacksam!

Nu måste jag springa iväg eftersom alla väntar på mig, men ha en fin kväll! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s