Hur jag packar – Riga edition

Haha vilken töntig rubrik, “Riga-edition”, men det är ju faktiskt precis vad det är. Igår packade jag klart hela väskan och idag bär det av mot Lettland. Ska bli så mysigt! Har aldrig varit är förut och även fast det är en rätt så annorlunda destination så ska det bli jättekul att se Riga. Har ju varit i Estland förut, så förväntar mig något relativt liknande, men vi får se. Iallafall, som ni kanske ser, så är jag väldigt talangfull när det kommer till att överpacka mina väskor. Ska bara vara borta över helgen, men skulle lätt kunna överleva 1,5 veckor med den packningen. Dock vet man ju aldrig vad det blir för väder, så bättre att ha för mycket än för lite 😉 Idag är jag hemma från skolan då jag har lite annat att göra, plus att jag inte behöver gå på två av tre lektioner för lärarna. Riktigt skönt att sova ut! Ska kanske se till att träna lite nu på morgonen och sedan fixa några blogginlägg. Hoppas att ni också får en fin dag, xox

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s