Hur jag packar – Riga edition

Haha vilken töntig rubrik, ”Riga-edition”, men det är ju faktiskt precis vad det är. Igår packade jag klart hela väskan och idag bär det av mot Lettland. Ska bli så mysigt! Har aldrig varit är förut och även fast det är en rätt så annorlunda destination så ska det bli jättekul att se Riga. Har ju varit i Estland förut, så förväntar mig något relativt liknande, men vi får se. Iallafall, som ni kanske ser, så är jag väldigt talangfull när det kommer till att överpacka mina väskor. Ska bara vara borta över helgen, men skulle lätt kunna överleva 1,5 veckor med den packningen. Dock vet man ju aldrig vad det blir för väder, så bättre att ha för mycket än för lite 😉 Idag är jag hemma från skolan då jag har lite annat att göra, plus att jag inte behöver gå på två av tre lektioner för lärarna. Riktigt skönt att sova ut! Ska kanske se till att träna lite nu på morgonen och sedan fixa några blogginlägg. Hoppas att ni också får en fin dag, xox

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s