Favorite recipe

img_0252.jpg img_0253.jpg img_0254.jpg img_0255.jpg img_0256.jpg

Skrev i ett inlägg för några dagar sedan att jag skulle visa er mitt favoritrecept på smoothie och eftersom jag gjorde den idag direkt när jag kom hem så tänkte jag visa er nu. Brukar ofta vara hungrig efter skolan eftersom maten inte riktigt faller mig i smaken alltid och då är smoothies eller granola min favorit.

Du behöver:
0,5 dl fryst mango
0,5 frysta bär (vinbär, hallon och jordgubbar)
1 banan
1/4 dl frysta blåbär
Några blad basilika
0,5 dl mjölk

Mixa bara ihop allting och voilá! Den är  god och smakar precis som att den kommer direkt från Josbaren som ligger här i Örebro. Vill man äta/ dricka något annat än smoothie så kan jag verkligen rekommendera granola från Paulúns med hallon och kakao, samt avokadomackor. Känns som att jag skriver värsta mellisinlägget här, men I gotta let you know liksom 😉 Med avokadomackor menar jag (t.ex) lingongrova, avokadoskivor, tomatskivor och aromat. Ophelia lärde mig det för några månader sedan och jag är för evigt tacksam haha… Har ni några bra tips? Tell mee! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s