Surprise

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Idag åkte jag hem till Ophelia runt 18 och vi bara hängde innan Madde och Bella kom hit och överraskade Ophi med present, kladdkaka och pizza. Har planerat detta i typ en vecka, men gick inte så bra. Ophelia råkade se dem utanför fönstret och sprang till dörren för att hälsa. Faiiil… Iallafall, har haft världens mysigaste kväll med tjejerna och nu sitter vi och kollar youtubevideos och drömmer om Jay Alvarrez liv. Fick dock inte med Madde på någon bild, men I promise she was there haha 😉 Tidigare idag var jag med pappa och kollade på manchesterderbyt och åt pizza. Så mys! Dock gick det ju inte så bra för United, men skitsamma. Kul ändå att se Zlatan spela!

Hoppas att ni också har haft en fin lördag! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s