Favorite phone cases

idealos2  idealos

Minns ni mitt samarbete med iDeal of Sweden? Hope you do, för nu är det nämligen så att man om en vecka kan förhandsbeställa deras nya kollektion av skal, till och med till iPhone 7! Alltså YES! Älskar deras skal och ska verkligen se till att kolla in skalen för min nästa mobil. Måste liksom både hålla den skyddad och fin på samma gång och då passar ju deras produkter perfekt. På bilderna har jag ”Marrakech” och ”Geometric” till min 5S, men de finns till alla sorters telefoner.

Personligen hoppas jag på flerfärgade marmorskal eller något med rosa nyanser. Gillar att ha olika skal då och då att matcha kläder med och som blir fina på bild (haha prio ett), så det hoppas jag också på! Se till att kolla in dem för att inte missa launchen! Kramis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s