From Brandy Melville


Insåg när jag höll på att leta efter kläder igår att jag har massor av nytt som jag inte har visat. Bland annat denna från Brandy Melville. Såg att en bloggerska hade en sådan och jag tyckte att den var  fin, så jag var tvungen att köpa den. När Ophelia och jag var i Stockholm passade jag på eftersom den affären inte finns här i kära Örebro. Tror det kostade 249:- om jag inte minns helt fel. Dock tycker jag det är lite småskumt att de inte har några storlekar? I och försig ganska smart eftersom man aldrig behöver leta rätt storlek, men så jobbigt när det man provar inte passar alls. De kanske har någon baktanke med det där, men ändå.

Idag ska jag förövrigt ut med Lova och fota är det tänkt. Behöver en maaassa nytt till både instagram och bloggen, så det ska bli kul. Alltid så mys att träffa henne också, speciellt nu när vi går olika program. Hoppas på fint väder bara, annars blir det halvsvårt. Håller tummarna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s