From Brandy Melville


Insåg när jag höll på att leta efter kläder igår att jag har massor av nytt som jag inte har visat. Bland annat denna från Brandy Melville. Såg att en bloggerska hade en sådan och jag tyckte att den var  fin, så jag var tvungen att köpa den. När Ophelia och jag var i Stockholm passade jag på eftersom den affären inte finns här i kära Örebro. Tror det kostade 249:- om jag inte minns helt fel. Dock tycker jag det är lite småskumt att de inte har några storlekar? I och försig ganska smart eftersom man aldrig behöver leta rätt storlek, men så jobbigt när det man provar inte passar alls. De kanske har någon baktanke med det där, men ändå.

Idag ska jag förövrigt ut med Lova och fota är det tänkt. Behöver en maaassa nytt till både instagram och bloggen, så det ska bli kul. Alltid så mys att träffa henne också, speciellt nu när vi går olika program. Hoppas på fint väder bara, annars blir det halvsvårt. Håller tummarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s