A good one

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Tisdag idag och jag är glad! Sitter just nu och spelar HayDay med några av tjejerna i min klass. Vi håller på att försöka vinna ett derby just nu så det är pretty intense haha.. Senare ska jag nog kolla på Sverige – Holland och kanske svara på lite mail. Heja Sverige! Tycker att det är jättekul att VM-kvalet redan är igång och det ska bli så intressant att se hur Sverige funkar utan Zlatan och alla de andra spelarna.

Idag har jag gått på stan en stund, först med Madde och några andra kompisar och sedan träffade vi Isabella och Alice inne på Espresso House. Eftersom Ben Mitkus tydligen var i Örebro idag så hade de tagit reda på att han var inne på mitt kära bloggkontor, alltså inne på DJEF, och på mindre än en sekund var vi på väg dit haha… Gissa om min lillebror blev glad när jag visade Bens hälsning till honom(!!), han tittar på hans videos konstant så jag tror nog att han ville byta plats med mig. Kul att träffa honom iallafall och kul att han var på DJEF! 16e sep kommer hans nya låt ut också, glöm inte att kolla in den!

Hoppas ni också har haft en bra dag, kram mina hjärtan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s