Just booked

riga6

riga7

Har, ända sedan jag kom hem från Tyskland i Juli, varit jättesugen på att åka iväg på en weekendresa eller så under skolmånaderna innan jul och idag överraskade mamma mig med att hon hade boket en resa till Riga under en helg i September. Ska bli riktigt kul att se ett nytt land, även fast vi inte ska vara där så värst länge och jag hoppas på bra shopping och fint väder! Lettland är ju trots allt inte jättelångt bort, så man kanske inte borde förvänta sig högsommar direkt hehe… Några dagar utan regn skulle vara kul ändå.

Har kollat runt lite efter saker man kan göra och såg att det finns en ”gamla stan” där som tydligen ska vara jättefin och även ett ortodoxt tempel som vi lätt måste se. Ser sååå fint ut på alla bilder! Någon av er som har varit där som har några tips? Let me know, puss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s