Gift from Germany

max1-2 max3-2

Mascara: HÄR Foundation: HÄR (verkar mest finnas i Tyskland)

Weee, igår när jag träffade mamma igen så hade hon med sig lite saker från Tyskland. Bland annat en mascara som min moster köpte och även en foundation som mamma köpte. Jag har alldeles för ljus hy för de jag har och jag nämnde det någon gång innan hon åkte, så hon kom hem med denna. Så glad! Hoppas verkligen att färgen är rätt.

max4

Ögonbrynspenna: HÄR

Har även några favoriter som jag verkligen vill tipsa om! Fick denna innan mamma åkte iväg, vi gick på stan några timmar innan hennes buss gick. Har alltid haft denna pennan och den är sååå himla bra! Färgenär perfekt, även fast den ser silvrig ut på bilder och den sitter hela dagen. Jag har färgen ”Cashmere” och den blir typ mörkbrun.

maxi5

Andra favoriter är dessa. Ska inte säga att paletten från Essence är en favvo, då jag knappt använt den än. Tycker dock väldigt mycket om färgerna och har hört mycket bra om den. Måste testa den någon gång snart! Ni ser ju på bilderna vad allt är så det kanske jag inte riktigt behöver förklara, men om ni undrar något är det självklart bara att fråga! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s