What I dream of…

mood-2 mood-3 mood

Skulle inte sitta fel med en sandstrand och skinande sol nu, men så säger jag ju i och för sig alltid när jag är hemma i Sverige. Tycker bara att det är sååå härligt att åka iväg och uppleva nya saker samtidigt som man bara kan ta det lugnt istället för att hänga med i allt som händer här hemma. Vill verkligen boka en jorden-runt-resa eller en låååång resa till typ Maldiverna / Mauritius at the moment, men det får bli när jag blir lite rikare haha… Vad tycker ni? Har ni några resor inbokade eller något drömresemål? Kram!

Annonser

One thought on “What I dream of…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s