Three faves

blouses

adlinks: 1 HERE / 2 HERE / 3 HERE

Veckorna innan skolan började igen så blev det mycket shopping för min del eftersom jag gärna ville ha lite nya kläder till hösten och även för att jag fick lön i början av sommaren. Satt även för några dagar sedan och kollade runt lite, bland annat på nelly.com där jag hittade tre favoriter, som ni ser ovan. Har visat klänningen förut tror jag, men älskar att det är ”mocka”-material och även färgen är riktigt fin tycker jag. Sedan har jag även fått en thing för blusar, så det är mest det jag kollar efter när jag shoppar. Den till vänster är med på topplistan på nelly och jag förstår varför! Tycker den är såååå fin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s