The green bomber jacket

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jacket – HERE

När jag var i Stockholm med Ophelia för några dagar sedan så köpte jag en ny jacka inne på DM retro, som jag även nämnde i ett tidigare inlägg. Love it! Har inte haft någon bomberjacka tidigare, så jag kände att det var dags att köpa en då de är sååå himla snygga. Dessutom perfekt inför hösten när det börjar bli lite kyligare. Fanns lite olika färger, men gillade den gröna mest. Ganska vanlig i och försig, men tycker att den matchade mig bäst.

Idag ska Lova och jag åka iväg till Västkusten efter skolan och bara hänga i hennes stuga och även förmodligen svänga förbi Ullared på vägen hem. Ska bli mysigt! Var längesedan jag var där, så jag är riktigt taggad på helgen! Hoppas att ni också får en bra helg, kraaam!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s