The green bomber jacket

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jacket – HERE

När jag var i Stockholm med Ophelia för några dagar sedan så köpte jag en ny jacka inne på DM retro, som jag även nämnde i ett tidigare inlägg. Love it! Har inte haft någon bomberjacka tidigare, så jag kände att det var dags att köpa en då de är sååå himla snygga. Dessutom perfekt inför hösten när det börjar bli lite kyligare. Fanns lite olika färger, men gillade den gröna mest. Ganska vanlig i och försig, men tycker att den matchade mig bäst.

Idag ska Lova och jag åka iväg till Västkusten efter skolan och bara hänga i hennes stuga och även förmodligen svänga förbi Ullared på vägen hem. Ska bli mysigt! Var längesedan jag var där, så jag är riktigt taggad på helgen! Hoppas att ni också får en bra helg, kraaam!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s