Grey polo

keps3

Grey polo: HERE

Förvånansvärt fint väder idag, blev så glad när jag tittade ut genom fönstret! Har varit så kallt senaste tiden liksom. Så skumt att det tog en dag för sommaren att ta slut och hösten att börja. Fortfarande Augusti dock, så man vet ju aldrig. Det svenska vädret är ju som sagt rätt så opålitligt. Idag har jag lite allt möjligt inplanerat faktiskt, bland annat så ska jag försöka ta mig iväg och fixa naglarna en stund (kollo har satt sina spår kan man säga) och sedan ska jag jobba lite. Hoppas även på att jag hinner träffa en kompis som jag inte sett på nästan hela lovet! Skulle vara sååå kul verkligen!

Har förresten en snabb fråga till er. Vill verkligen gå och fixa fransarna någonstans, men har iiingen aning om vart man kan gå där det blir bra. Någon i Örebro som vet bra ställen? Skulle bli så glad om någon vet, så snapa eller kommentera gärna. Puss och kraaam!

Annonser

One thought on “Grey polo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s