Where should I travel?


Venedig – ItalienTorrevieja – Spanien


Grossglockner – Österrike


Hamburg – Tyskland


Bryssel – Belgien

Kollar tillbaka på en massa bilder från året som har gått och saknar varenda ställe jag besökt! Detta halvåret har det blivit mycket resande och jag ser fram emot att fortsätta se världen nu i höst. Får ju en del pengar nu i och med sommarjobbet, så därför funderar jag lite på vart jag ska åka här näst. Vill verkligen se något nytt! Har ni några tips på fina ställen? Jag vill gärna till London eftersom jag konstigt nog aldrig varit där, eller kanske någonstans utanför Europa. Vi får se, ska kolla runt lite iallafall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s