Serietips #3 – The mentalist

tm

"Nothing Gold Can Stay" -- Jane takes extreme measures as the team tries to apprehend a deadly gang of armored car robbers before their desperation to remain free costs more innocent people their lives, on THE MENTALIST, Wednesday, Feb. 4 (8:00-9:00 PM, ET/PT), on the CBS Television Network. Pictured: Simon Baker as Patrick Jane, Robin Tunney as Teresa Lisbon. Photo: Sonja Flemming/CBS ©2014 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Here comes serietips nummer 3. The mentalist! Den liknar faktiskt Criminal Minds litegrann, som jag tipsade om först, men i denna serien så handlar det mycket mer om en av teamets medlemmar. Patrick Jane är huvudpersonen i denna serien och han hjälper polisen med att läsa av brottsplatser och misstänkta. Lite som Sherlock Holmes, så kan han koppla ihop smådetaljer en vanlig person aldrig skulle tänka på och därmed går allt väldigt mycket snabbare än det skulle ha gjort om han inte var där. Genom serien får man både följa olika fall i varje avsnitt, men även ett fall genom hela serien.

Man får även lära känna teamet på ett personligt plan och man får veta en massa hemligheter om vad som händer i deras liv, så det gör allt ännu mer spännande. Red John- fallet (som går igenom hela serien) är även det något som förbättrar hela serien eftersom man ständigt är nyfiken om vem han faktiskt är. Jag har faktiskt inte ens kommit till den delen än när man får veta vem han är, men I can´t wait tills jag får veta det. Är så nyfiken!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s