Serietips #2 – Orphan black

ob ob1

För någon vecka sedan tipsade jag er om Criminal Minds och nu tänkte jag ge er tips nummer två. Orphan black. Sjuukt bra serie, men tyvärr väldigt underskattad. Tror faktiskt inte att så många har hört talas om den / sett den, men den är faktiskt väldigt spännande. Hörde först talas om den på Andrea Hedenstedt´s blogg och sedan streckkollade jag hela serien på en vecka typ.

Vad hela serien går ut på är att Sarah (huvudpersonen) i första avsnittet vittnar ett självmord vid tunnelbanan. Det skumma är att ansiktet hon såg precis innan kvinnan hoppade var identiskt med hennes egna och när hon sedan hittar henne plånbok och nycklar så får hon det bekräftat att de såg exakt likadana ut. Under seriens gång förstår hon vad det är som händer och att hon själv är indraget i något mycket större än vad hon någonsin kunnat ana innan.

Ni som vill börja på en ny serie, KOLLA PÅ ORPHAN BLACK. Precis som med Cirminal Minds så är jag riktigt avundsjuk på er som har all the good stuff framför er! Den får 9/10 av mig, love it!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s