About wednesday


Eftersom jag var ledig i onsdags, som ni kanske läste om igår, så gjorde vi en massa saker den dagen. På kvällen åkte Skander, Kenan, Jennifer, Jan och jag till äventyrsgolfen på Gustavsvik och spelade. Gick sämst för mig haha, men ändå riktigt kul! Senare åkte vi också och köpte en massa snacks och sådant eftersom det är typ det enda man äter. Lever typ på kakor, liveeets på personalmötena. Iallafall så hade de spöknatt här när vi kom tillbaka, så Carro och jag spraaaang livrädda upp till stugorna och sov istället för att vara med. A bit too scary liksom, kände även att sömn var väldigt mycket viktigare. Hade inte sovit ut på mer än en vecka, så det var underbaaart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s