Black jumpsuit

hat2

Tycker verkligen om att vara casually dressed, precis som på dessa bilderna. Eftersom jag är och jobbar just nu så har jag inte riktigt så mycket möjligheter att fota outfitbilder, så jag visar lite tidigare outfits som jag haft vid olika tillfällen. Snart är jag ledig, så då ska jag definitivt se till att fixa lite nya bilder och inlägg. Vill dessutom sätta mig ner och filma en video, eller berätta om vad mitt jobb går ut på. Har även nyheter som jag skulle vilja berätta för er, men de får ni höra framöver. Hoppas att ni har det bra mina vänner. Kram!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s