Black jumpsuit

hat2

Tycker verkligen om att vara casually dressed, precis som på dessa bilderna. Eftersom jag är och jobbar just nu så har jag inte riktigt så mycket möjligheter att fota outfitbilder, så jag visar lite tidigare outfits som jag haft vid olika tillfällen. Snart är jag ledig, så då ska jag definitivt se till att fixa lite nya bilder och inlägg. Vill dessutom sätta mig ner och filma en video, eller berätta om vad mitt jobb går ut på. Har även nyheter som jag skulle vilja berätta för er, men de får ni höra framöver. Hoppas att ni har det bra mina vänner. Kram!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s