Swimsuit #2

swim8 swim9

Jag visade ju upp en baddräkt jag köpte i Italien för några dagar sedan och här är den andra. Hittade den inne på Tally Weijl i Caorle och fastnade för den direkt. Tycker verkligen om mönstret och designen! Jag har stl 34 och den funkar prima, kolla in deras hemsida HÄR. De har även en massa andra bikinisar på rea som är riktigt snygga! Har förresten fått lite förfrågningar om att göra en swimsuit collection-video, så det kanske dyker upp en sådan om några dagar. Så himla kul att få förslag av er eftersom det hjälper mig mycket att veta vad ni vill se. Mestadels har tipsen bestått av videos om resor och sådant, så vi får se vad som blir. Har iallafall en plan nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s