Hike time


Igår åkte mitt rum som jag och två andra ledare har hand om på hajk. Väldigt annorlunda från saker jag har gjort innan, men så kul. Frös dock väldigt mycket hehe.. Iallafall så grillade vi, pratade om en massa saker, berättade spökhistorier och badade i sjön. En riktigt mysig kväll helt enkelt och även ett jättebra tillfälle att få lära känna alla barnen som bor i vårt rum. Skrev ju innan att jag var lite smånervös inför hajken, men det gick väldigt bra och jag är  glad att jag följde med. Var egentligen ledig igår faktiskt, men valde att flytta ledigheten till imorgon istället. Nu idag är det en vanlig kollodag med allt vad det innebär. Hoppas ni har det bäst, kram!

Advertisements

One thought on “Hike time

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s