Two more bikinis

img_7764.jpg

Bikinis from Gina Tricot – Colorful (HERE)Black and white (HERE)

Några dagar innan jag åkte iväg till kilsbergen så var jag med Ophelia på stan och införskaffade mig lite nya kläder. Bland annat dessa två bikiniöverdelarna. Har länge letat efter annorlunda bikinimodeller, dvs inte triangelöverdelar och äntligen hittade jag några snygga. Så finaa! Sitter riktigt bra på också. Var grymt pris på dem, tror bara 29:-/styck i Örebro, men är nog lite olika på olika ställen. Har med mig båda hit eftersom det inte riktigt finns risk att få konstig bränna nu. Banden i ryggen är korsade och dessutom täcker ju bikinin ganska mycket, så den funkar perfekt nu när solen inte är så stark. Jag har M i båda delarna fyi.

Hoppas för övrigt att ni har det bra var ni än är i världen. Är lite avundsjuka på er som är utomlands och hänger på stranden just nu, kan knappt vänta tills jag är ute och flyger igen! Dock riktigt mysigt här och så annorlunda från vad jag vanligtvis ser, önskar att jag hade en sådan här plats att fly till är jag än behövde det. Känner mig som ett litet barn igen hihi.. Ha det bäst my lovies, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s