Snapshot


Kolla vad fiiint! Kom hit idag runt kl 17, så har hunnit planera de kommande veckorna, spela fotboll och lära känna de andra ledarna hittills. Har även hängt en del med u-laget, Carro, Douglas och Adam undertiden som resten hade möte. Redan riktigt kul här, tror det kommer att bli höjdpunkten på hela lovet. Imorgon kommer barnen och då börjar det hela på riktigt, så vi får se hur det går. Bloggandet kanske inte kommer vara på topp, men jag ska göra mitt bästa ialla fall. Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s