From saturdays´shoot

croptop croptop6 croptop3 croptop4

Top from BikBok – HERE

Som rubriken lyder så kommer dessa bilderna ifrån plåtningen i lördags. Gillar de riktigt mycket faktiskt, även om jag börjar se ett väldigt tydligt mönster när det gäller mina kläder på bilder. Alltid svart haha.. Känns bara som att det är väldigt mycket enklare att matcha det funkar alltid. Har dock börjat försöka utöka min garderob med lite ljusare kläder nu, annars blir det allt för tråkigt.

Idag ska jag packa och fixa inför de kommande jobbveckorna och jag hoppas och ber för att jag ska hinna med allt som ska göras. Jag ska jobba på kollo och det innebär att jag ska vara där dag och natt i två veckor. Ska bli riktigt kul faktiskt, men måste hinna tidsinställa lite inlägg och sådant innan bara. Förhoppningsvis kan jag visa er litegrann live därifrån också. Vet dock inte om internet funkar så bra, men jag hoppas på det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s