Shoot day

croptop
Idag har jag varit i studion och fotat större delen av dagen, så snart kommer det upp väldigt mycket nytt både här och på instagram. Ska bli så kul att visa er allt vi har gjort här i studion pch jag tycker att det är riktigt kul att äntligen vara igång med fotograferingarna nu. Ska även sätta mig ner snart och planera in dagar då youtubevideos ska göras och lite sådant. Måste faktiskt bli bättre på det. Blir för stressad annars, speciellt när skolan börjar. Tror det kommer bli bra iallafall!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s