Black hat and striped dress

jonna jonna1 jonna2

Den sneaky blicken när Josef spelar in en snapvideo genom fönstret haha… (Dress from H&M)

Hej kära vänner, idag skiner solen precis som de tre senaste dagarna och idag ska jag verkligen ta vara på den svenska sommaren. Det är jag verkligen inte bra på måste jag erkänna, brukar ofta hamna inne framför tvn med en fläkt eller något sådant, samt även klaga på att det är lite för varmt. Ska även försöka stanna hemma idag så mycket som möjligt. De flesta vet säkert att jag precis kom hem till Sverige igen, men ändå har jag haft schemat fullt varje dag ända sedan dess. Idag vill jag bara relaxa dock. Kanske gå ut och springa eller något. Var så längesedan jag tränade utomhus (eller ja, tränade överhuvudtaget), men nu är det hög tid att dra igång igen. Mår så himla mycket bättre av det och närjag faktiskt tränar så blir jag även motiverad till att äta bättre också. Lite winwin situation där. Vi får se hur det går med det, men förhoppningsvis går det bättre än tidigare försök.

Hoppas ni får en fin lördag, puss!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s