Black hat and striped dress

jonna jonna1 jonna2

Den sneaky blicken när Josef spelar in en snapvideo genom fönstret haha… (Dress from H&M)

Hej kära vänner, idag skiner solen precis som de tre senaste dagarna och idag ska jag verkligen ta vara på den svenska sommaren. Det är jag verkligen inte bra på måste jag erkänna, brukar ofta hamna inne framför tvn med en fläkt eller något sådant, samt även klaga på att det är lite för varmt. Ska även försöka stanna hemma idag så mycket som möjligt. De flesta vet säkert att jag precis kom hem till Sverige igen, men ändå har jag haft schemat fullt varje dag ända sedan dess. Idag vill jag bara relaxa dock. Kanske gå ut och springa eller något. Var så längesedan jag tränade utomhus (eller ja, tränade överhuvudtaget), men nu är det hög tid att dra igång igen. Mår så himla mycket bättre av det och närjag faktiskt tränar så blir jag även motiverad till att äta bättre också. Lite winwin situation där. Vi får se hur det går med det, men förhoppningsvis går det bättre än tidigare försök.

Hoppas ni får en fin lördag, puss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s