Framtiden

Alltså tänk hur fort tiden har gått sedan jag började blogga och tänk att så många av er som var med då, hänger kvar fortfarande. Det gör mig riktigt glad och ni ska veta att jag är otroligt tacksam för att ni läser varje dag. Något som motiverar mig väldigt mycket är att se tillbaka på vilka mål jag hade då och vilka mål jag har uppnått. Jag startade bloggen utan förhoppningar och utan någon som helst aning om vad det skulle kunna leda till. Här sitter jag nu, åtta månader senare, med så himla mycket på gång tack vare er och bloggen.

Jag vet att det jag ville allra mest från början var att blogga för DJEF, så när de nyheterna kom var jag riktigt glad. Är så tacksam för allt jag har fått av mina bästa chefer och bloggkollegor och jag ser fram emot allt vi har framför oss. Mitt andra mål handlade om siffrorna. Det här med statistik är ju lite det som avgör vad man kan uppnå med bloggen och det förvånar mig varje dag hur många som faktiskt kollar in och läser. Ni betyder mest!

Har tänkt efter litegrann senaste dagarna och kommit fram till en hel del mål som ska motivera mig att bli ännu bättre och till och med bäst en dag. Har inga konkreta 1, 2, 3- listor, utan bara en massa tankar om vad jag vill. Fatta egentligen vilka möjligheter som finns liksom. Alla, verkligen alla har förutsättningar att uppnå vad som helst och det SKA jag göra en dag. Nu tänker jag inte bara bloggen, utan skolan ska även gå bra, jag ska resa jorden runt och ha så himla kul som det bara går. Ska också dra igång träningen igen! Nu efter sommaren så har jag så otroligt mycket på g, så då kan jag lika gärna slänga in några timmar på gymmet varje vecka emellan allt annat. Lovar att berätta allt eftersom om det som händer, men kan ialla fall säga att det blir många resor, många samarbeten, många fotograferingar och events. Kan knappt vänta!!!

Tack för att ni ger mig alla dessa möjligheterna, vill krama om er allihopa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s