Blue

pullandbear3 pullandbear4

pullandbear6

pullandbear5 pullandbear12pullandbear9

Jeans – Pull and Bear

Åh vad jag älskar dessa jeansen, perfekta! De sitter tajtare än boyfriendjeans, men lösare än slim fit. Ni förstår nog vad jag menar hoppas jag, hehe. Nu ska jag snart iväg för att möta upp Hanna på nagelsalongen, sedan blir det en Hanna-Vanja-dag. Är väldigt sugen på att gå en snabbis till affären och köpa frukt också, har nämligen fått en ny addiction. Vattenmelon!! Så hiiimla gott, vattnas i munnen bara jag tänker på det. Har ett relativt osunt beroende av vatten, så det är möjligt att det har något med saken att göra haha.. Vi får se hur det blir iallafall. Nu måste jag skynda iväg så att jag inte blir försenad, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s