Surprise

pullandbear pullandbear1 pullandbear2

Imorse runt 07 gick flyget hem igen och runt 11.30 var jag hemma i Örebro igen. När jag kom upp i mitt rum igen så hittade jag ett paket på min säng. Blev så glad! En kväll i Tyskland så satt jag och kollade lite kläder och ett par jeans som jag hade kollat på hade mamma köpt. Det var ett par boyfriendjeans från Pull & Bear som jag kollade på i Italien när vi var där och som satt perfekt. Hann dock inte riktigt köpa dem då, så när jag såg de hemma blev jag  överraskad! Tack bästa mammis! Kommer förmodligen upp lite outfitbilder med dessa imorgon eller så, kan knappt vänta tills jag får använda dem! I övrigt så har jag hunnit träffa Elvin en stund idag, varit på DJEF-kontoret och fotat, samt haft grillkväll med familjen. Riktigt mysig dag med andra ord. Känner mig dock lite halvsjuk nu, så jag hoppas att det går över tills imorgon då jag och Hanna ska ses. Längtar så efter henne!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s