Nytt i garderoben

ck7 ck

Triangle bra från Calvin Klein –  finns HÄR

Köpte även en bralette från deras outlet i Italien, som jag älskar! Mina calvins har blivit mina big time favorites och jag ska verkligen försöka hitta fler sådana. Har sett att bland annat Björn Borg säljer liknande. Riktigt snygga!

ck3

Body från Pull & Bear – finns HÄR

Denna har ni förmodligen sett på en massa bilder här på bloggen den senaste tiden. Jag var ute med Finja sista dagen och fotade på en massa ställen och då hade jag på mig denna. Ny favorit faktiskt, tycker om den sååå mycket! Riktigt grymt pris också.

ck2

Tshirt från Superdry Store

ck4

Top från H&M

Inne på H&M hade de craycray rea i Italien, så jag köpte detta linnet, en baddräkt och en klänning i Trieste. Har redan ett sånt här linne, fast i annat mönster och andra färger, men var tvungen att köpa ett till eftersom jag tycker om det så mycket(!!).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s