From Bik Bok

bikbok bikbok2

När jag shoppade inför resan hemma i Sverige så handlade jag bland annat två plagg från Bik Bok. Vet faktiskt inte riktigt hur man ska beskriva tröjan ovan, men det är typ en crop top som sitter tight. Iallafall så är den jätteskön att ha på sig här borta på eftermiddagarna/ kvällen och sitter perfekt. Var ett erbjudande, så jag fick båda tröjorna för 99:-. Ni kanske har sett den på lite bilder och så redan innan detta inlägget, har haft på mig den en del faktiskt. 🙂

bikbok1 bikbok3

Det andra jag köpte var detta linnet. Sitter så snyggt på, dock lite halvkrångligt att knyta eftersom jag är ganska dålig på att avgöra hur hårt jag ska knyta snörena haha… Använder den till shorts och kjolar, sitter perfekt. Side note är att det är öppen rygg, som ni kan se, och därför är det inte jättefint med bh under.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s