iDeal of Sweden

ideal1 ideal2 ideal3 ideal4 ideal5

Dagen innan jag åkte till Tyskland fick jag hem två paket, bland annat ett från iDeal of Sweden. Blev sååå glad! Är verkligen dålig på att köpa fina skal även fast det är jätteviktigt att skydda telefonen. Är hittills riktigt nöjd med kvalitén och jag kommer köpa många fler ska därifrån. Har använt de båda väldigt mycket och gillar att matcha dem med de kläderna jag använder. Det svartvita (geometric) passar nästan alltid till allt och “Marrakech” funkar också ofta, då jag har väldigt neutrala färger på mina kläder. De har jättemånga andra fina produkter också, bland annat marmorskal i olika färger. Se till att kolla in på deras hemsida!

Advertisements

One thought on “iDeal of Sweden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s