iDeal of Sweden

ideal1 ideal2 ideal3 ideal4 ideal5

Dagen innan jag åkte till Tyskland fick jag hem två paket, bland annat ett från iDeal of Sweden. Blev sååå glad! Är verkligen dålig på att köpa fina skal även fast det är jätteviktigt att skydda telefonen. Är hittills riktigt nöjd med kvalitén och jag kommer köpa många fler ska därifrån. Har använt de båda väldigt mycket och gillar att matcha dem med de kläderna jag använder. Det svartvita (geometric) passar nästan alltid till allt och ”Marrakech” funkar också ofta, då jag har väldigt neutrala färger på mina kläder. De har jättemånga andra fina produkter också, bland annat marmorskal i olika färger. Se till att kolla in på deras hemsida!

Annonser

One thought on “iDeal of Sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s