Venice baby


Guyyys vet ni var jag var igår? Förmodligen om ni har läst rubriken hehe, men äntligen fick jag se Venedig! Sååå häftigt! Jag trodde dock att det skulle vara väldigt mycket mindre och färre människor där, men ändå riktigt fint. Vi åkte ”buss” aka båt till marknadsplatsen från stället vi parkerade på och sedan gick vi runt i stora delar av staden. Köpte lite souvenirer och sådant också. De som har varit där vet vad jag menar när jag säger att det finns masker överallt och jag ville sååå gärna köpa en. Dock hann jag aldrig hitta någon jag ville ha. Ialla fall en riktigt grym dag, åk dit om ni får chansen!

Annonser

One thought on “Venice baby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s