Photographs

fujji

Att fota mycket ingår i att driva en blogg och därför blir det tillslut en hel del bilder. Oftast när jag har varit någonstans och fotat mycket, till exempel utomlands, så framkallar jag dem. Inte bara för att kunna ha bilder i mitt rum och sådant, men också för att alltid ha kvar dem. Någon gång kommer min dator krascha liksom och då kommer jag ändå ha alla bilderna. Jag beställer alltid hem mina från FUJI och har blivit nöjd varje gång. De har dessutom en massa erbjudanden som är riktigt bra att använda om man ska framkalla mycket.

fujji1 fujji2

Mitt rum är i princip helvitt och därför blir det också lite mer färg i och med bilderna. Känns så himla tråkigt annars haha… Ska definitivt beställa hem alla bilder jag har tagit efter sommaren och change it up litegrann.

fujji6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s