Photographs

fujji

Att fota mycket ingår i att driva en blogg och därför blir det tillslut en hel del bilder. Oftast när jag har varit någonstans och fotat mycket, till exempel utomlands, så framkallar jag dem. Inte bara för att kunna ha bilder i mitt rum och sådant, men också för att alltid ha kvar dem. Någon gång kommer min dator krascha liksom och då kommer jag ändå ha alla bilderna. Jag beställer alltid hem mina från FUJI och har blivit nöjd varje gång. De har dessutom en massa erbjudanden som är riktigt bra att använda om man ska framkalla mycket.

fujji1 fujji2

Mitt rum är i princip helvitt och därför blir det också lite mer färg i och med bilderna. Känns så himla tråkigt annars haha… Ska definitivt beställa hem alla bilder jag har tagit efter sommaren och change it up litegrann.

fujji6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s