A night in the city


Idag har vi varit i Jesolo som ligger en timme bort från Bibione och gått runt litegrann. Italien är på en heelt annan nivå jämfört med andra länder, tycker att det är så sjukt fint överallt! Efter det kom vi och badade en del, pratade med lite italienska killar och försökte fixa Tysklands-matchen på tvn. Gick ej så bra dock, vi hade alla kanaler som finns förutom Sky Sports. Vi fick nöja oss med radiouppdatering som fanns på någon kanal. 

Kvällen var verkligen on point och jag kunde inte vara gladare över att vara här. Vi åkte in till stan och Finja och jag åt pizza på en restaurang och kollade lite på matchen. Fanns även wifi där, så det var ett plus hehe… Vi hängde även lite på stranden och shoppade. Finja lyckades få myggbett (typ svingiftiga???) över hela sig, så vi var även tvugna att köpa tysklandströjor för att cover them up. Sitter alltså just nu i en landslagströja från typ 2004 med Reus namn på. So fashionable.

Annonser

One thought on “A night in the city

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s