Shorts and shoes

handm handm1

Igår var jag iväg och sista minuten-handlade litegrann, bland annat skor och shorts. Har letat sååå länge efter skor som dessa, eftersom jag har haft likadana innan som jag tyckte väldigt mycket om. Gick iallafall omkring i alla möjliga affärer, men köpte de inne på skopunkten. Så glad att jag hittade dem! Ville egentligen hitta några andra skor också, typ sandal-aktiga att gå till stranden med och så. Ska iväg en stund idag igen och köpa lite fler saker, så får kolla då. 199:- kostade de iallafall.

handm2 handm3 handm4

Jag köpte även dessa två shortsen. Jag har jättemånga shorts, men alla är low waist och det är så jobbigt att ha på sig tycker jag. Köpte två par, ett par svarta och ett par blå för 99:- styck på H&M. Så värt med tanke på hur bra de sitter och hur mycket jag kommer att använda dem (tror jag haha)… Har sett väderprognoserna för Bibione, där vi ska vara mestadels av tiden och det ska vara runt 30 grader. Är så himla taggad på värme!

Advertisements

One thought on “Shorts and shoes

  1. Holy cow! I honestly did not think he would win either. This is truly significant for Mitt to win this strawpoll given that he has not done as well in the southern polls as Huck and Palin, and also that he didn’t speak at this evhlt.Anteough you can’t diminish from the efforts and effect that Evangelicals for Mitt had upon this straw poll (I am sure they provided enough to push him of the edge), I still believe that Mitt would have had a strong showing without them, being that he won this thing!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s