The Conjuring 2


Lord, det där var inte en pleasant upplevelse. John, Elvin och jag gick och såg The Conjuring 2 som Elvins födelsedagspresent och herregud vad hemsk den var. Jag tittar på skräckfilmer hela tiden, men denna var värst. Tror dock det har ganska mycket att göra med omgivningen. När det är helt mörkt lever man sig in i filmen mycket bättre liksom, men alla de jumpscaresen(?) var verkligen hemska! Rekommenderar till de som är mentalt stabila haha… 

Dagen i övrigt har inte bestått av så mycket annat än att leta efter min mobil som jag tappade bort utomhus någonstans. Fick panik och sprang till mammas jobb för att få hjälp med att hitta den. Tillslut, efter typ 2,5 h så hittade jag den äntligen på ett ålderdomshem som hade tagit in den. Blev såå lättad!

Annonser

One thought on “The Conjuring 2

  1. he did not participate in the civil rights struggle because he was too young and then a high school student, not a college student; when in fact, He pukwagand-d-mn lied !!Herman Cain is the kind of Negroe who would have told on . had to shoot Negroes like Herman Cain dead, to keep them from running to tell massa.`

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s