6 days left

DSC_0150  alpsDSC_0808

6 dagar kvar! Känns som att det var igår som resan blev bokad, tiden går så fort hela tiden. Får lite panik haha, har helt glömt bort att packa och köpa alla viktiga grejer, som typ laddare och sådant. Har dessutom inte fått någon lön än, så det känns lite risky att åka utan extra pengar. Den här gången kommer jag vara borta i en månad ungefär, i lite olika länder runt om i Europa.

Jag har berättat litegrann om denna resan, men inte så jättemycket. Ska iallafall först till Tyskland, där min moster bor. Efter någon dag där så åker jag till Finja i några dagar och det är vi som sedan fortsätter att resa. Vi åker först till alperna i Österrike, sedan Italien. Vi ska bo i Bibione, men hänga i både Venedig och Milano. Efter det så åker vi till Frankrike och sedan Schweiz, sedan tillbaka till Tyskland igen. Där stannar jag sedan i en vecka till. Ska bli så kul, dock kanske uppdateringen får lida litegrann pga att det är väldigt dåligt wifi.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s