Saturday shopping

Adlinks nytt1Finns HÄR (mycket billigare än i affärer, så värt!!)

nytt3

Idag var jag på Marieberg och i stan med mamma och inhandlade lite nya grejer. Egentligen var det meningen att vi skulle fixa kläder till en fest mina föräldrar ska på, men det slutade med att jag var den som köpte mest hehe… Iallafall så hittade jag bland annat en mascara och en jumpsuit inne på H&M och sedan en bh på Lindex. Har grov brist på bra mascaror just nu, får panik över att alla de jag har alltid smular under ögonen. Den jag köpte är den jag brukar använda dock, så mitt liv är tillbaka i balans.

Ikväll ska jag vara barnvakt, så jag hoppas att det går några bra EM-matcher eller någon bra film. Kanske kan passa på att kolla upp lite resor och sådant också, vi får se. Ha en fin lördag, kram!

Annonser

5 thoughts on “Saturday shopping

  1. Umn3&#82m0;somethimg about the “Nanny State”. How long does “an emergency intervention” last for? How is all this measured? Does anyone really care?Oh yeah Paul W thanks for that. I feel so much the same…I wish I could absolve myself, like you, with one emphatic gesture: “That’ll learn ‘em bloody do-gooder pooftas from Sidnee.”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s