Lunch på Fratelli


Korta dagar i skolan är verkligen det bästa jag vet efter att vara ledig och idag var en sådan dag. Vi hängde lite med klassen i en timme och sedan drog Elvin och jag upp på stan. Vi käkade lunch på Fratelli och sedan gick vi till Conventum där vi alla möttes igen. Jag åt en sallad med parmaskinka och mozarella. Inte heelt min smak, men okej iallafall. 

På Conventum övade vi litegrann på hur vi ska gå in imorgon på själva graduation-ceremonin och sedan slutade vi. Är så himla taggad! Var redo på att få se en massa bilder imorgon, för då får vi äntligen sommarlov(!!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s