Lunch på Fratelli


Korta dagar i skolan är verkligen det bästa jag vet efter att vara ledig och idag var en sådan dag. Vi hängde lite med klassen i en timme och sedan drog Elvin och jag upp på stan. Vi käkade lunch på Fratelli och sedan gick vi till Conventum där vi alla möttes igen. Jag åt en sallad med parmaskinka och mozarella. Inte heelt min smak, men okej iallafall. 

På Conventum övade vi litegrann på hur vi ska gå in imorgon på själva graduation-ceremonin och sedan slutade vi. Är så himla taggad! Var redo på att få se en massa bilder imorgon, för då får vi äntligen sommarlov(!!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s